Omleta taraneasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o persoana
  • -2 oua
  • -50 g sunca
  • -50g cascaval
  • -o legatura marar
  • -1/2 ceapa sau un fir de ceapa verde
  • -1 ciupercuta
  • -1 lingura de ulei de masline
  • -2-3 masline
  • -sare si piper
  • -se poate servi cu o salata , eu am pus salata de varza rosie.

Mod de preparare

Ceapa si ciuperca se curata, si se taie .

Ouale se bat intr-un castron.

Legatura de marar se spala , se taie marunt si se adauga peste oua.

Maslinele se feliaza.

Sunca se taie in suvite subtiri.

O tigaie de teflon se pune pe foc cu o lingura de ulei de masline, ceapa , ciuperca si sunca. Se inabuse 2 minute, dupa care se adauga ouale batute impreuna maslinele,cu mararul si condimentele.

Dupa 2-3 minute se intoarce, se mai lasa pe foc 1/2 minut si se rastoarna pe o farfurie. Se serveste cu cascaval ras deasupra, alaturi de o salata.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise