Omleta Valentina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • suc de sfecla rosie
  • ulei
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat.

Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme.

Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie.

Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.

Se serveste cu cafea si briose

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise