Orez 4 anotimpuri

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg orez cu bobul lung prefiert
  • 200 g masline negre
  • 1 capatana usturoi
  • 1 avocado
  • 100 g alune caju
  • 2 rosii
  • ulei de masline, suc de lamaie
  • magheran, oregano, busuioc, rozmarin

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare si putin ulei.

Din masline, usturoi, ulei si suc de lamaie se face o pasta, care trebuie sa iasa foarte fina.

Din pulpa fructului de avocado, alune caju macinate, ulei si suc de lamaie se face o alta pasta (un alt sos).

Din rosii se face suc, care se amesteca cu oregano, magheran, busuioc si se fierbe putin pana se intrepatrund aromele.

Cand a fiert orezul se serveste alaturi de aceste 3 sosuri (paste) fiecare de alta culoare (toate 4 la un loc simbolizand cele 4 anotimpuri).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise