Orez aromat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1/2 catel usturoi
  • 250 g orez
  • ulei masline
  • sare/delikat
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline. Se lasa la foc potrivit 10 min, dupa care se aduga orezul si o cana apa. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se lasa la foc potrivit si se adauga apa de fiecare data cand scade pana cand orezul este bine fiert si se dezlipeste usor din tigaie.

Este excelent simplu, ca si mancare de post, sau garnitura pentru fripturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise