Orez cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:250 g orez
  • 100g ciperci in conserva
  • 1 ceapa
  • 50ml vin alb
  • 1 cub vegetal
  • 20g unt
  • 20 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Preparare: Intr-o cratita incinsa cu putin ulei distuim ceapa tocata marunt. Dupa 5 minute adaugam orezul si il prajim putin(1 minut), dupa care il stingem cu vinul alb. Lasam sa se evapore alcoolul si adaugam ciupercile taiate marunt.Adaugam apa si cubul vegetal si continuam sa fierbem orezul pentru circa 15 minute. Apa se adauga cate putina si se mesteca.Dupa 15 minute cand orezul nostru este \"al dente\" se amesteca cu untul si parmezanul devenind cremos....un pic de patrunjel si pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise