Orez cu frisca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • lapte
  • zahar
  • zahar vanilat
  • frisca
  • fructe confiate
  • sirop de fructe

Mod de preparare

In laptele fiert, cand da un clocot,se adauga orezul si se continua fierberea, amestecand mereu. Cu 10 min inainte de terminarea fierberii se adauga zahar, sare, zahar vanilat si se continua fierberea. Se lasa sa se receasca putin si se toarna in forme umezite cu apa. Dupa ce s-au racit se scoate din forme, se asaza pe platou si se orneaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise