Orez cu lapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g orez
  • 1 l lapte
  • 3 zahar vanilat
  • 6-8 linguri zahar
  • 2 oua

Mod de preparare

Se fierbe bine orezul in apa cu sare, amestecandu-se mereu. Se stoace apa de pe orez prin strecuratoare. Se pune in alta cratita orezul fiert cu vaniliile, zaharul si ouale batute. Se pune laptele peste toate si se da la foc mic pana fierbele laptele, dupa care se stinge focul. Se serveste dupa gust - fie cu stafide, fie cu cacao, fie cu scortisoare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise