Orez cu lapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g orez
  • 1 l lapte
  • 3 zahar vanilat
  • 6-8 linguri zahar
  • 2 oua

Mod de preparare

Se fierbe bine orezul in apa cu sare, amestecandu-se mereu. Se stoace apa de pe orez prin strecuratoare. Se pune in alta cratita orezul fiert cu vaniliile, zaharul si ouale batute. Se pune laptele peste toate si se da la foc mic pana fierbele laptele, dupa care se stinge focul. Se serveste dupa gust - fie cu stafide, fie cu cacao, fie cu scortisoare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise