Orez cu lapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g orez
  • 600-700ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • 1 vf de cutit sare
  • coaja lamaie/portocala
  • scortisoara pudra

Mod de preparare

Orezul se spala si se fierbe 5 minute cu o cana de apa, pana se umfla putin. Se adauga laptele cald si sarea.

Orezul cu lapte se fierbe la foc mic, amestecand des, pana cand orezul a fiert.

Se adauga zaharul si coaja de lamaie, se mai lasa putin la fiert si se stinge focul.

Se serveste rece cu scortisoara pudra deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise