Orez cu lapte

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani lapte
  • 1 cana orez
  • 6 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie
  • scortisoara

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune intr-o cratita cu restul de ingrediente (exceptie scortisoara). Se da la cuptor, la foc mediu o ora. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda. Daca cumva nu este gata mai adaugati lapte sau apa. Se pune in castroane mici si se pudreaza cu scortisoara. De regula se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise