OREZ DE POST

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 grame orez; 1 ceapa; 4 graunti de usturoi; 1 cutie de ciuperci; 1 morcov; 2 cartofi; 1 ardei gras verde; marar;

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei.Se adauga morcovele taiat rondele si ardeiul taiat feliute subtiri si se mai lasa la calit 2 minute. Caartofi se taie bucati si se pun peste legumele calite. Se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba timp de 15 minute (se adauga apa cate putina din cand in cand).Dupa 15 minute se adauga si oreszul, la o cana de orez se pun 3 de apa si se lasa la fiert pana cand se fierbe bobul de orez. Intre timp se adauga si ciupercile, condimente si usturoiul. Se presara marar dupa ce se ia dupa foc... Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise