orez exotic

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,200 g cirnaciori picanti
  • 0,200 g ciuperci pleutorius
  • 0,500 g mazare,morcov, fasole verde, porumb, dovlecel in proportia dorita de fiecare
  • sare piper
  • 1 ardei iute
  • 1 cana de orez cu bobul lung
  • 2 cani de supa
  • 4 fire de busuioc sau oregano
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Cirnaciorii se pun la prajit, cind sint gata se scot pe o farfurie.

Legumele si ciupercile taiate marunt se pun la inabusit si ele pt 2 minute, se amesteca, se adauga si orezul se amesteca in continuare, se pun cirnaciori si restul de ingrediente (aromele), se adauga supa fierbinte se pune capac si se fierb.

7 min cu focul tare

3 minute cu focul mediu

2 min cu foc mic

Se ia vasul de pe foc fara sa-i ridici capacul.

Se lasa 30 min fara sa-i ridici capacul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise