orez exotic

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,200 g cirnaciori picanti
  • 0,200 g ciuperci pleutorius
  • 0,500 g mazare,morcov, fasole verde, porumb, dovlecel in proportia dorita de fiecare
  • sare piper
  • 1 ardei iute
  • 1 cana de orez cu bobul lung
  • 2 cani de supa
  • 4 fire de busuioc sau oregano
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Cirnaciorii se pun la prajit, cind sint gata se scot pe o farfurie.

Legumele si ciupercile taiate marunt se pun la inabusit si ele pt 2 minute, se amesteca, se adauga si orezul se amesteca in continuare, se pun cirnaciori si restul de ingrediente (aromele), se adauga supa fierbinte se pune capac si se fierb.

7 min cu focul tare

3 minute cu focul mediu

2 min cu foc mic

Se ia vasul de pe foc fara sa-i ridici capacul.

Se lasa 30 min fara sa-i ridici capacul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise