Orez mare si munte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 400g orez
  • 1 cutie de fructe de mare(300 g)
  • 150 g hribii
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • putin sos de rosii
  • 2 cubulete de concentrat
  • sare si piper.

Mod de preparare

Taiati foarte fin usturoiul si patrunjelul si dati-l de o parte...

Spalati si scurgeti fructele de mare.

Intr-o tigaie turnati 2 linguri de ulei si usturoiul amestecat cu jumatate din patrunjelul tocat....adaugati si fructele de mare si sarati.Caliti usor si adaugati jumatate din patrunjelul tocat. Adaugati si sosul de rosii si fierbeti circa 10-15 minute.

Adaugati si ciupercile..intre timp pregatiti supa din 2 cuburi de concentrat. Cand molustele sunt fierte adaugati orezul si prajiti putin...incet incet incepeti sa adaugati supa ....fierbeti orezul circa 15 minute... 1 minut inainte sa stingeti focul adaugati si restul de patrunjel...pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise