Orez picant cu naut si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 200 g orez
  • * 100 g naut
  • * 100 g nuci
  • * 1 morcov
  • * 1 ardei kapia
  • * 1 lingura baharat (condimente arabesti)
  • * cardamom
  • * scortisoara
  • * boia de ardei iute
  • * sare de mare
  • * ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa se calesc pentru cateva minute legumele tocate.

Se adauga orezul, apoi apa astfel incat sa acopere ingredientele din tigaie, se condimenteaza cu sare, scortisoara, cardamom, baharat, boia de ardei iute se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic.

Nautul se scurge de zeama (eu am folosit naut din conserva), nucile se toaca si se rumenesc impreuna intr-o tigaie, apoi se adauga in orez si se amesteca bine.

Orezul picant cu naut si nuci se serveste cald.

S-aveti pofta !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise