Orez prajit cu oua

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g orez gatit
  • 1 lingura ulei
  • 4 oua
  • 3 cepe verzi tocate marunt
  • 2 lingurite soc alb de soia
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se bat ouale cu putina sare. Se incinge Wok-ul, se adauga 1 lingura de ulei si se roteste usor tigaia, sa se unga intreaga suprafata; acest lucru este important, ca orezul sa nu se lipeasca. Se prajesc rapid ouale si se pun pe o farfurie. Se reincalzeste wok-ul, se pune orezul si se prajeste pina cind boabele se separa si devin fierbinti. Se adauga ceapa verde si se amesteca. Se taie ouale in bucati mari si se pune din nou in wok, amestecind. Se aduga sosul de soia si se prajeste 30 d e sec. Se muta mincarea intr-un bol incalzit si se serveste. Aceasta este o metoda delicioasa de preparare a resturilor de orez gatit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise