ostropel cu carne de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de porc
  • ceapa
  • morcovi
  • faina
  • pasta de tomate
  • usturoi
  • otet
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Separat, in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa se inabusa ceapa si morcovii, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, se completeaza cu cca 1 l de apa fiarta si se continua fierberea 15 min.

Sosul format se paseaza peste carne, se adauga sare, piper, usutroi, otet si se fierbe totul 30 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise