Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 ouã fierte
  • 1 ceapã mare
  • 2-3 cãtei de usturoi
  • 1 cutie mare de ton în ulei de mãsline
  • maionezã
  • piper
  • pãtrunjel
  • suc de lãmâie
  • cepsoarã

Mod de preparare

Pasta de ton este preferata mea pt. sandviciuri, pe pâine, baghetã sau pâine prãjitã.

Pentru masa de Paste, obisnuiesc in fiecare an sa pregãtesc ouã rosii, iar ouãle umplute le ador de micã.

Anul acesta am fãcut o exceptie...la umpluturã :)

Au iesit tare bune:)

1) Ouãle fierte se taie pe lung, si se pãstreazã albusele.

2) Într-un pahar special pt. blender sau o cutie de plastic înaltã pune gãlbenusele, dacã considerati ca sunt prea multe puneti 2 gãlbenuse fierte doar.

3) Adaugã ceapa tãiatã gros, usturoiul, tonul scurs bine de ulei, piper, pãtrunjel tocat, suc de lãmâie si maionezã dupã plac. Mixeazã bine cu blenderul.

4) Se umplu jumãtãtile de albuse si se aseazã pe un strat de maionezã sau salatã verde cu umplutura în jos.

Am presãrat cebolinho ( cepsoarã) deasupra.

Poftã bunã :)

www.cozinhaderamona.blogspot.com

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise