Oua coapte cu praz cremos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • 4cepe verzi sau o bucata mai mica de praz
  • 8 linguri smantana mai grasa
  • 4 oua
  • piper
  • sare
  • 2 linguri cascaval ras

Mod de preparare

Se caleste ceapa in unt si apoi se adauga 4 linguri de smantana. Se lasa pe foc mic pana scade sosul. Intre timp ungeti 4 forme de souffle cu putin unt si asezati-le intr-o tava. Impartiti egal ceapa in fiecare forma,apoi puneti cate un ou.

Peste fiecare ou puneti cate o lingura din smantana ramasa,sare piper si putin cascaval. Turnati in tava apa fierbinte (cam pana la jumatatea formelor) si dai la cuptor pentru 10 minute.

Eu le-am lasat putin mai mult pentru ca nu imi plac ouale foarte moi :D.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise