Oua cu cascaval si nuca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 felii de paine
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 6 oua
  • 2 linguri de nuca pisata
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie 6-8 felii de paine (franzela) si se aseaza una langa alta intr-o tava care este unsa bine cu unt. Peste feliile de paine se presara in mod egal cascaval ras si nuca pisata. Apoi se sparg ouale unul langa celalalt peste feliile de paine si deasupra se presara iarasi cascaval ras, sare si piper praf dupa gust si se baga la cuptor la foc potrivit.

Cand sunt gata si ouale s-au inchegat se pune pe deasupra smantana si frunze de patrunjel verde tocat marunt.

Se serveste cald.

Se adauga si putin suflet.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise