Oua cu Pateu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 Oua
  • 2 conserve mici de pateu de porc
  • 3 Linguri de maioneza
  • Piper macinat
  • Sare
  • Pentru decor
  • Salata verde
  • Jambon
  • Porumb fiert
  • Patrunjel uscat

Mod de preparare

Punem ouale la fiert cu putina sare ,15 min. Le scoatem le dam printr-un jet de apa rece si le decojim le scoatem galbenusul si le amestem intr-un bol cu conservele de porc, maioneza sarea si putin piper pana devine o pasta , apoi umplem ouale le ornam cu patrunjel si boabe de porumb fiert.Le asezam pe platoul deja decorat cu frunze de salata si cateva felii de Jambon peste le punem putin patrunjel uscat sau verde.Apoi le dam la rece .Pofta Buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise