Oua cu sos picant si castraveti acri

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • o lingurita mustar
  • 2 buc. castraveti acri
  • 2-3 frunze salata verde
  • 3-4 ridichi
  • 2 linguri maioneza

Mod de preparare

Ouale rascoapte se curata si se taie felii rotunde. Se asaza pe o farfurie, unele peste altele, iar deasupra se toarna un sos facut din maioneza in care se adauga mustar, castraveti in otet si resturi de albus rascopt, toate taiate marunt. Se decoreaza cu foi de salata verde si felii de ridichi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise