Oua elvetiene cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paine alba
  • Cascaval
  • Oua
  • Sare, piper
  • Spanac
  • Unt
  • Lapte
  • Faina

Mod de preparare

Se unge o tava cu unt. Se aseaza un strat de felioare de paine alba, peste fiecare felie se pune o felie de cascaval si se sparg deasupra oua (cate portii vrem).

Se sareaza , se pipereaza si se pun la cuptor pana se incheaga ouale.

Separat se face un piure de spanac preparat cu unt, lapte, faina si se aseaza in strat gros deasupra continului din cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise