Oua in sos de rosii

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4-5 rosii proaspete
  • ulei de masline
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan sau branza de oi sau cascaval (depinde de gust).

Mod de preparare

Se caleste usturoiul in ulei, se adauga rosiile decojite, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si cand sosul are consistenta potrivita se sparg ouale unul cate unu peste sosul de rosii acoperind cu un capac timp de 4-5 minute. Se rade branza deasupra dupa toate acestea se mai lasa pe foc 2 minute. Se serveste cald. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise