oua in tarte zingara la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • tarte pentru umplut
  • sos Madera
  • ciuperci
  • sunca presata
  • cascaval
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in ulei cu 50 ml de apa , se adauga sosul Madera si se fierb impreuna 15 min.

Se adauga sare si piper. Sunca presata se inabusa cu uleiul ramas de la ciuperci, se adauga sosul cu ciuperci si se fierb impreuna 5 min.

Tartele se aranjeaza pe tava . In fiecare tarta se asaza cate un ou ; se adauga sos cu ciuperci si sunca , patrunjel verde , iar deasupra cascaval ras. Se gratineaza 10 min la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise