Oua marinate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 oua fierte,vartoase
  • -2 linguri pasta de tomate
  • -1 lingura pasta de ardei gras
  • -6 bucati de hamsii
  • -100 ulei floarea sorelui + 100 ulei de masline
  • -o lingurita de zahar
  • -o legatura de patrunjel verde
  • -un catel de usturoi
  • -un varf de cutit de piper proaspat macinat

Mod de preparare

Ouale fierte, vartoase, le curatam de coaja si le punem in vasul in care vrem sa facem marinarea.

Intr-un bol punem pasta de tomate si ardei, usturoiul tocat marunt, zaharul, hamsiile si partunjelul, deasemenea tocat marunt si piperul. Sare nu mai punem ca pestele este sarat.

Peste toate astea, adaugam uleiul si amestecam usor. Tot amestecul il turnam peste oua. Acoperim vasul si punem la frigider pentru 24 de ore.

Cand le servesti, scurgi uleiul si folosesti sosul care este grozav! Cand o sa mai fac, o sa pun usturoi si mai putin si o sa adaug si o ceapa rosie taiata pestisori.

Reteta in pasi, la mine pe blog: http://inbucatarielajanet.blogspot.ro/2012/12/oua-marinate.html

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise