Oua picante(Deviled eggs)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari ,curatate si taiate pe lungime
  • 1/4 cana maioneza normala sau light
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingura ceapa verde taiat extrem de fin pentru umplutura
  • 1 lingura ceapa verde taiat extrem de fin pentru ornare
  • 1-3 lingurite sos iute(depinde cat de iute va place)
  • sare
  • piper negru
  • Boia de ardei iute sau chilli pentru ornat

Mod de preparare

Inlaturati galbenusurile ,puneti-le intr-un vas si zdrobiti-le cu furculita.Adaugati maioneza ,ceapa verde taiata fin ,mustarul,sosul iute sarea, piperul si amestecati bine.Umpleti albusurile goale cu acest amestec ,aranjati-le pe o farfurie apoi adaugati in ploaie boiaua de ardei respectiv chilli dupa preferinta fiecaruia si restul de ceapa verde.

Se da la rece pana in momentul servirii.Sunt excelente consumate a doua zi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise