Oua prajite pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • •2 linguri otet
  • •9 oua
  • •160 gr pesmet
  • •160 gr faina
  • •sare
  • •ulei pentru prajit

Mod de preparare

1.Se da in clocot apa cu sarea si otetul.

2.Se sparg pe rand intr-o ceasca 8 oua ( asa incat sa nu se destrame ) si fiecare in parte se lasa sa alunece in apa care fierbe.Se da focul mai incet si se lasa ouale aprox.4 minute, ca sa se coaguleze.Apoi se scot si se introduc in apa foarte rece.

3.Se scot cu spumiera si se lasa sa se scurga pe un servet.Se sareaza, se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise