Oua "Ratusca"

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua, 1 lingura de ulei, putin mustar, 50 gr. sunca presata, sare
  • Pentru ornat: 100 gr. branza de burduf, 2-3 masline, 1 gogosar, 12 bobite de piper, 2-3 fire de patrunjel, 3-4 frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale. Se decojesc. Se taie pe vertical si se scoate galbenusul. Intr-un castronel se amesteca galbenusul dat prin sita, cu uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt si sare dupa gust. Cu aceasta compozitie umplem ouale pe care le asezam cu umplutura in jos pe un platou ornat cu salata verde.

Se mai pot servi si pe "un lac" de maioneza cu smantana, in loc de salata verde

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise