oua ,,,surpriza''''.

Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 masline
  • 50 gr unt
  • 100 gr icre.

Mod de preparare

Ouale fierte tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se aranjeaza pe un platou cu galbenusurile in sus. Peste ele se pun icre si se decoreza cu suvite de unt si masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise