Oua umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr maioneza ; 150 gr pateu de ficat; marar; delikat; frptura de pui 200 gr facuta; cascaval;

Mod de preparare

Se fierb 10 oua tari, se racesc, se curata, se taie pe jumate; se piseaza cu furculita galbenusurile intr-un castron si se amesteca cu maioneza si pateu, se taie frptura de pui buctele si se amesteca. Se pune delikatul, se umplu ouale, se pune deasupra cascaval ras si marar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise