Oua umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte
  • 1 pateu de porc
  • 50 gr masline negre fara miez
  • 250 gr maioneza
  • 100 gr smantana
  • cateva frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se iau ouale si cu varful de la cutit si se in forma de coltisori la mijlocul oului. Cu galbenusul de ou si pateul se face o pasta peste care se adauga putina maioneza amestecata cu smantana si se umplu ouale.Pe o farfurie se pune un strat de maioneza amesteca cu smantana se ajeaza ouale iar deasupra se pune cate o felie subtire de masline.Parunjelul se taie marunt si se presara deasupra dupa preferinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise