Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 de oua
  • 400 gr pateu de ficat
  • maioneza
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri margarina
  • vegeta
  • piper.

Mod de preparare

Se fierb ouale,se lasa la racit,se curata de coaja,se taie in doua,se pun galbenusurile intr-un castron iar albusurile pe un platou.Se amesteca galbenusurile zdrobite cu furculita cu pateul,smantana,margarina,se condimenteaza daca mai este nevoie,se umplu albusurile cu compozitia obtinuta,se pune maioneza deasupra.Pentru un efect mai deosebit se pot aranja pe tava pe frunze de salata verde si se pot orna peste maioneza cu masline sau orice altceva dupa inspiratia fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise