Oua umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • un pate de pasare
  • o lingura de smantana
  • o lingurita de mustar clasic
  • sare
  • piper si maioneza din 2 oua
  • sare
  • 200 ml ulei
  • o lingurita de mustar clasic si o lingura de smantana.

Mod de preparare

Se fierb 10 min ouale, se lasa in apa rece 5 min pentru a se decoji mai bine, apoi se taie in 2 bucati, pe lungime. Din galbenusuri, pate, sare, piper, smantana, mustar si o lingura de maioneza, se face o compozitie cu care se umplu jumatatile de oua. Se face maioneza din 2 galbenusuri, ulei, mustar, sare si smantana. Se pune putina maioneza pe fundul unui bol. Se aseaza ouale cu partea umpluta in sus, sau in jos, iar apoi se decoreaza dupa preferinta. Se poate pune maioneza peste oua din abundenta, binenteles dupa gustul fiecaruia.

(Decorul cu paianjeni l-am vazut mai demult pe un blog, si mi-a placut foarte mult).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise