Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • sunca
  • carnat
  • castravete murat
  • gogosar murat
  • ulei
  • iaurt
  • piper

Mod de preparare

Se prajesc sunca si carnatul.

Se taie marunt castravetele, gogosarul, sunca si carnatul.

Dupa ce s-au fiert ouale, le taiam pe jumatate apoi galbenusul obtinut il facem pasta.

Se amesteca pasta de galbenus cu celelate ingrediente taiate, obtinandu-se o noua compozitie cu care umplem ouale.

Facem maioneza, normal, apoi la sfarsit adaugam si un pahar mare/mic de iaurt in functie de cate oua avem si cata cantitate de sos dorim. Presaram piper.

In sosul obtinut se pun ouale si se dau la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise