Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 1 lingura de unt
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale aproximativ 8\'-10 \',se pun in apa rece pentru a se decoji mai usor.

Se tai pe jumatate ,dealungul.Se scot galbenusurile care se paseaza cu mustarul,sarea, piperul si untul.

Se umplu albusurile cu pasta astfel obtinuta.

Se aseaza pe un platou ,pe frunze de salata verde etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise