Oua umplute cu avocado

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 oua fierte
  • -1 avocado
  • -jumate de lamie
  • -sare
  • -piper
  • Pt décor:
  • -germeni de lucerna
  • -parmezan razuit

Mod de preparare

Nu se poate mai simplu de atat

Ouale le spalam bine si le punem in apa rece cu sare si otet la fiert . Le lasam pe foc mic iar cand apa da in clocot acoperim oala cu un capac,stingem focul si lasam 13-15 minute . In acest mod vom avea oua fierte pefect fara a se inverzi galbenusul .

Curatam ouale de coaja si scoatem galbenusul.

Avocado il curatam si il facem piure impreuna cu zeama de lamaie (ca sa nu se oxideze) , 1 galbenus , sare si piper .

Umplem albusurile de oua , decoram cu germeni si parmezan ,lasam la racit cam o jumate de ora si servim .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise