Oua umplute cu capere si mustar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 4 linguri unt
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingura capere
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale in apa cu sare si putin otet timp de 15-20 min.

Se curata de coaja , se taie in jumatati si se scoate galbenusurile. Se zdrobesc galbenusurile cu fuculita si se aduga untul, maioneza, mustar, capere si sare.Se amesteca bine si se umple jumatatile de oua cu aceasta pasta. Peste jumatatile de oua umplute se presara piper; se baga in frigider, se lasa 30 de min, apoi se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise