OUA UMPLUTE CU CARNE DE MIEL

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari;
  • 1 lingurita de mustar;
  • 150 ml ulei;
  • carne de miel fiarta si maruntita;
  • 2 castraveti acri;
  • 1 lamaie, sare ,piper,patrunjel verde, 1 salata verde, maioneza.

Mod de preparare

Ouale fierte tari se curata, dupa ce s-au racit, si se taie jumatate pe lungime.

Galbenusurile se scot si se freaca cu mustar si cu putin ulei, dupa care se adauga carnea de miel si castravetii, tocate foarte marunt.

Se asezoneaza cu sare, piper si se pune si patrunjelul tocat marunt, iar la sfarsit se adauga zeama de lamaie, se amesteca bine si cu aceasta compozitie se umplu ouale.

Optional in compozitia de mai sus se poate adauga si maioneza (in functie de preferinte).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise