oua umplute cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100g ciuperci
  • o lingura cu patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 50g unt
  • un gogosar rosu

Mod de preparare

Se fierb ouale tari , se curata si se taia pe jumate in lung.Se scot galbenusurile si se freaca cu unt, sare , piper, apoi se adauga ciupercile prajite si tocate marunt,si patrunjelul.Cu aceasta pasta se umplu albusurile care se aseaza pe o farfurie lata si se garnisesc cu bucatele de gogosar rosu sau de morcov,si cu o frunzulita de patrunjel

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise