Oua umplute cu crema de urda

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 250 gr urda
  • 5 linguri smantana de tara
  • 1 legatura mica marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • gogosari in otet
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz.

Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute, apoi le dam deoparte.

Le bagam sub jetul de apa rece, le crapam putin si le lasam la racorit.

Le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile.

Intr-un bol amestecam urda faramitata cu smantana.

Mararul verde il spalam, indepartam coditele, il tocam si il incorporam in branza.

Presaram sare, piper si busuioc.

La final punem 2-3 galbenusuri fierte, data pe razatoare si amestecam bine.

Cu o lingurita punem umplutura in jumatatile de oua.

Le asezam pe o tava, punem cate o bucatica de gogosar pe fiecare, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat.

Le dam la rece pentru o ora, apoi servim!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise