oua umplute cu ficat.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua - 2 buc. ficat de gaina - 1 ceapa - 1 lingurita cu varf de unt - 2 linguri coniac - piper - sare - frunze de salata verde

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in jumatati pe lung.Intr-o craticioara se prajeste ficatul taiat bucati mici impreuna cu ceapa la foc mic.Cand se aureste ceapa, se ia vasul de pe foc, se condimenteaza, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte.Se da totul de doua ori prin masina de tocat.Amestecul se omogenizeaza, se pune coniac si se umplu albusurile.

Mod de servire: Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise