Oua umplute cu pasta de avocado

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 ouă
  • -1 fruct de avocado (bine copt)
  • -1 ceapă mică
  • -1 roşie medie
  • -1 lingură suc de lămâie
  • -1 linguriţă boabe de coriandru, pisate
  • -½ linguriţă pastă de ardei iute (sau după gust)
  • -capere marinate (pentru ornat)
  • -sare (după gust)

Mod de preparare

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado şi se scoate sâmburele. Roşia se curăţă de pieliţă şi de sâmburi. Cu o furculiţă se face pastă miezul de avocado şi roşia. Se adaugă ceapa tocată mărunt, sucul de lămâie, coriandrul, sarea şi pasta de ardei iute şi se amestecă bine cu furculiţa. Se scot gălbenuşurile, se mărunţesc şi se amestecă cu pasta de avocado. Jumătăţile de ou se umplu cu această pastă şi se ornează fiecare cu câte 2 - 3 capere marinate.

Se servesc drept antreu, pe frunze de salată verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise