Oua umplute cu pasta de peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 cutie peste afumat
  • 100 gr unt
  • 3 linguri mustar
  • 1 lamaie
  • 1 lingura maioneza
  • 1 ceapa
  • sare.

Mod de preparare

Ouale se fierb tare,se curata de coaja si se taie pe jumatate.

Untul tinut la temperatura camerei se freaca cu galbenusurile si mustarul.Se adauga maioneza si pestele scurs si pasat cu furculita.Se condimenteaza dupa gust cu sare si se acreste cu zeama de lamaie.In pasta obtinuta se mai adauga ceapa tocata marunt sau data pe razatoare.

Se umplu jumatatile de oua cu pasta de peste.

Se orneaza dupa preferinte (eu am folosit peste afumat taiat fasii si masline verzi)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise