Oua umplute cu pasta de peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 cutie peste afumat
  • 100 gr unt
  • 3 linguri mustar
  • 1 lamaie
  • 1 lingura maioneza
  • 1 ceapa
  • sare.

Mod de preparare

Ouale se fierb tare,se curata de coaja si se taie pe jumatate.

Untul tinut la temperatura camerei se freaca cu galbenusurile si mustarul.Se adauga maioneza si pestele scurs si pasat cu furculita.Se condimenteaza dupa gust cu sare si se acreste cu zeama de lamaie.In pasta obtinuta se mai adauga ceapa tocata marunt sau data pe razatoare.

Se umplu jumatatile de oua cu pasta de peste.

Se orneaza dupa preferinte (eu am folosit peste afumat taiat fasii si masline verzi)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise