Oua umplute cu pateu de ficat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 cutie mica pateu de ficat
  • 25 gr. unt; S o s u l: 25 gr. unt
  • 1 lingurita cu virf faina
  • piper
  • 1-2 felii de sunca slaba

Mod de preparare

Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se asaza linga oua.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise