Oua umplute cu sos de mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • 2 linguri pline de mustar
  • sare
  • 150 gr. ulei
  • 3 sardele de Lissa
  • capere
  • 2-3 castraveti mici in otet

Mod de preparare

Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline de mustar, 2 galbenusuri crude, sare si 150 gr. ulei. Se freaca, turnand cate putin ulei, ca la orice maioneza. Deoparte, se spala si se curata de oase 3 sardele de Lissa, se taie in bucatele mici, deasemenea se mai taie foarte marunt cateva capere si 2-3 castraveti mici in otet. Toate acestea se amesteca cu jumatate din sosul de mai sus, si cu aceasta compozitie se umplu cu varf jumatatile de ou. Deasupra se pune pe fiecare cate o capere. Sosul ramas se toarna intr-o farfurie, iar peste el se aseaza cu grija ouale. Imprejur se pun frunze de salata verde sau felii de rinichi de luna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise