oua umplute3

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte bine;
  • 3 linguri branza cottage;
  • 2 linguri iaurt degresat;
  • 1 lingura ceapa tocata marunt;
  • 11/2 lingurita patrunjel uscat;
  • 1/2 lingurita marar tocat marunt;
  • 1/8 lingurita pudra de usturoi;
  • sos de ardei iute;
  • sare si piper, dupa gust.
  • lingura mustar Dijon

Mod de preparare

1. Taie ouale pe jumatate.

2. Pune jumatate din galbenusuri intr-un castron - pastreaza restul de galbenusuri pentru o alta reteta.

3. Cu o furculita, piseaza galbenusurile impreuna cu branza cottage si iaurtul.

4. Amesteca restul ingredientelor in acelasi castron, adauga sare si piper, dupa gust.

5. Umple jumatatile de oua (albusurile) cu amestecul obtinut.

6. Se servesc reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise