Oua unplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • 2 lg maioneza light
  • 1\\2 lg mustar picant
  • 1\\2 ceapa rasa
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • Pemtru decor:
  • patrunjel verde
  • gogosar in otet

Mod de preparare

1)Cureti ouale de coaja, le tai in doua, pe latime, si scoti cu multa grija galbenusurile, pentru a pastra albusurile intregi

2)Sfarami agalbenusurile cu o furculita, adaugi ceapa rasa, mustarul, sarea si piperul, dupa gust, la sfarsit, maioneza si le amesteci bine.

3)Umpli albusurile cu pasta obtinuta, folosind un sprit, le asezi pe un platou si le decorezi , dupa inspiratie, cu patrunjel verde(sau cu menta) si cu figurine din gogosari murati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise