Oua vieneze

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 150 g pasta mici
  • pesmet
  • ulei.

Mod de preparare

5 oua se fierb tari, se curata de coaja si se lasa la racit. Se invelesc apoi intr-un strat subtire de pasta de mici, se dau prin cele doua oua ramase, batute bine cu furculita, si prin pesmet, dupa care se prajesc intr-o baie de ulei. Dupa ce s-au racit, se taie în patru cu un cutit umezit cu putina apa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise