Paine imbracata a la Grasu64

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3-4 oua
  • - 8 feli de paine(mai veche)
  • - 150 g branza
  • - 2-3 linguri lapte
  • - patrunjel
  • - sare si piper, dupa gust
  • - ulei si un cubulet de unt

Mod de preparare

Dam branza prin razatoarea cu ochiuri mici. Frecam branza cu laptele.Batem bine ouale si le adaugam, treptat, peste branza, amestecand bine. Adaugam si patrunjelul spalat si taiat marunt. Condimentam cu sare si piper.

Punem uleiul si cubuletul de unt la incins. Dam felile de paine prin amestecul de branza, ou, lapte si verdeata si le punem in uleiul incins. Le prajim pe ambele parti pana prind o culoare aurie spre maroniu. Le scoatem pe servetele absorbante.

Se pot servi atat calde cat si reci.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise