Paine mozaic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o paine la tava
  • o cana lapte caldut
  • 50 g sunca
  • un ou fiert
  • 100 g unt
  • un castravete murat
  • o jumatate de gogosar murat

Mod de preparare

Se taie partea de jos a painii. Se indeparteaza miezul,coaja se umezeste cu lapte.

Sunca, oul,castravetele, gogosarul, se taie in cuburi foarte mici, se amesteca, cu painea umezita cu lapte, untul, condimentele.

Se umple painea, se lipeste partea inferioara, se preseaza si se da la rece pentru cateva ore(3-4 ore).Se taie felii de 1 cm grosime.

Timpul de preparare nu include timpul de asteptare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise