Paine rustica (raw vegan)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata
  • 2 cani faina integrala de orez rosu
  • 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor
  • 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S
  • 1/2 cana faina de migdale
  • 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana faina din seminte de in
  • 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare de Himalaya dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise